Brzi kontakt formular

O nama

Tvrtka Tahograf d.o.o. na tržištu je više od nekoliko desetljeća, a naše je djelovanje vezano uz stvaranje dodatne vrijednosti vlasnicima voznih parkova bilo da se radi o poboljšanju učinkovitosti kroz ugradnju fleet management sustava, koji direktno utječu na smanjenje troškova i povećanje efikasnosti flota, taksi opreme, isporuci originalnih rezervnih dijelova prve ugradnje ili kvalitetnim servisnim uslugama u našem novom poslovno-servisnom centru.

fiskalizacija u taxi vozilu

Za neke od poznatih svjetskih proizvođača originalnih dijelova kao što su VDO Automotive, MiX Telematics, Wabco, Mann Hummel, Ferodo, ... djelujemo ne samo kao zastupnici ili distributeri već kao organizatori servisne mreže gdje kroz edukaciju i tehničku podršku, ne samo u Hrvatskoj, vežemo značajan broj servisa koji svojim djelovanjem doprinose sigurnosti cestovnog prometa.

Kao generalni zastupnik poznatog europskog proizvođača taksimetara i ostalih taksi rješenja Hale electronic GmbH iz Austrije, djelujemo kao prodaja, servis i podrška korisnicima u našoj regiji.

Temelj tvrtke čine ljudi s posebnim znanjem i vještinama koje cijene naši klijenti jer smo dugoročno utemeljeni na principima učeće organizacije koja spremno odgovara na sve zahtjeve naših korisnika.

Tvrtka Tahograf d.o.o. je dugi niz godina uključena kao stručna organizacija u ugrađivanju odredbi muđunarodnih konvencija koje se odnose na korištenje tahografa i evidentiranje radnih vremena i odmora profesionalnih vozača kamiona i autobusa. U prilagodbi naših propisa EU propisima, naša tvrtka aktivno sudjeluje i daje svoj doprinos stavljajući na raspolaganje svoje iskustvo i stručne resurse.

Stoga je ime Tahograf u skladu s našom desetljećima dugom tradicijom postalo sinonimza kvalitetu izvršene usluge.

Zadovoljiti zahtjeve kupca kroz izvanrednu kvalitetu u najkraćem mogućem vremenu naša je misija.

  • Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. 3599027.
  • MBS 080016418, OIB 73777060562.
  • Poslovna banka: Hypo Alpe Adria Bank d.d., Zagreb.
  • Žiro račun broj: 2500009-1101018676.
  • Temeljni kapital društva iznosi 7.032.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti..
  • Direktor i član uprave je Dorotea Effenberger i zastupa društvo pojedinačno i samostalno.
  • Ostali članovi uprave: Denis Špac.